Návštěvník kecinzer Odesláno 9. srpna 2007 Sdílet Odesláno 9. srpna 2007 Internet se výrazně zpomalil, po restartu modemu funguje tak minutu a pak následuje zpomalení až na úplný výpadek. Restart modemu a znova dokolečka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník jaja Odesláno 9. srpna 2007 Sdílet Odesláno 9. srpna 2007 Mam uplne stejny problem :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 9. srpna 2007 Sdílet Odesláno 9. srpna 2007 Mne to jakztakz jede. Zadny preruseni konektivity. Problem je packetloss[cca6%]. Bydliste Usti/Severni Terasa :] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 10. srpna 2007 Sdílet Odesláno 10. srpna 2007 Mam dnes take cca 7-9 % ztratu packetu. Decin - Breziny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Groveer Odesláno 10. srpna 2007 Sdílet Odesláno 10. srpna 2007 Dneska se něco děje všude Mě v Děčíně 1 to taky pořád padá a podle fóra je to i v Brně,Plzni,Mostě,Teplicích.....co se děje??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 10. srpna 2007 Sdílet Odesláno 10. srpna 2007 Tak tak, Vseborice taky dneska uplne na nic, cca kazdy 2 minuty se spojeni na chvili prerusi a pak zase naskoci2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 10. srpna 2007 Sdílet Odesláno 10. srpna 2007 Cheb ma casty problemy taky, je to spis problem vic lokalit. Nema to vicemenne cenu resit podle lokalit, staci se kouknou na karneval mapu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Seidlicová Eva Odesláno 1. září 2007 Sdílet Odesláno 1. září 2007 Mám stejný problém s internetem. Byli jsme zákazníky O2, ale nikdy takové problémy nebyly. Stále výpadky, nemožnost připojení atd. Prosím o zprávu a urychlenou nápravu. Pokud tyto problémy budou nadále trvat, budeme nuceni odstoupit od smlouvy. Již nás opravdu nebaví stálé restartování modemu a řešení všech dalších problémů. Děkuji předem za Vaše vyjádření Seidlicová Eva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 1. září 2007 Sdílet Odesláno 1. září 2007 Mám stejný problém s internetem. Byli jsme zákazníky O2, ale nikdy takové problémy nebyly. Stále výpadky, nemožnost připojení atd. Prosím o zprávu a urychlenou nápravu. Pokud tyto problémy budou nadále trvat, budeme nuceni odstoupit od smlouvy. Již nás opravdu nebaví stálé restartování modemu a řešení všech dalších problémů. Děkuji předem za Vaše vyjádření Seidlicová Eva mno ehm, tohle je neoficiální forum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 1. září 2007 Sdílet Odesláno 1. září 2007 Hezký den, prosím, můžete mi poradit, kde se dovolám nápravy_ Děkuji! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.